Rondje Sint Anthonis – Beers – Linden – Cuijk – Oeffelt – Boxmeer

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Sint Anthonis – Beers – Linden – Cuijk – Oeffelt – Boxmeer

4 maart 2017 Race 0

Vandaag maar weer eens de racefiets uit de stal gehaald. Banden opgepompt en gaan met die banaan. Het weer was er weer naar. ’s Avonds zou het ontzettend gaan regenen, dus de tocht van Mill, de 8 van brabant, zou nogal modderig worden. Dan maar de weg op. En met veel plezier. De tocht was lekker, het gemiddelde viel niet tegen, zo de eerste keer van het seizoen. Dit smaakt dus naar meer, maar dan moet het wel mooi weer blijven.

http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/Cycle-20170304-1131

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *