Kraaijenbergse Plassen via Cuijk en Gassel

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kraaijenbergse Plassen via Cuijk en Gassel

18 juli 2018 Race 0

Weer even naar de Kraaijenbergse plassen geweest. Deze keer met een aanpassing van de route.

De vervelende stukken van de vorige keer heb ik gemeden. In Cuijk ben ik via de Maasboulevard gereden. Daar waren ze bezig met de 4-daagse werkzaamheden, het voorbereiden van het leggen van de pontonbrug voor de lopers.

Na de Kraaijenbergse plassen ben ik via Gassel, Mill en Wilbertoord gereden. Wanroij heb ik maar even links laten liggen. Zo kon ik de ronde wat groter maken en tegelijkertijd de wegwerkzaamheden in Wanroij mijden.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *