Sint Anthonis Eigen Route

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

22 juli 2018 Eigen route MTB 0

Warm weer en toch de bossen in. Na een aantal racetochtjes nu weer met de mountainbike op pad.

Met z’n drieën weer een keer op pad gegaan in de Sint Tunnisse bossen. Om de brandnetels bij de visvijver te mijden heb ik een omtrekkende beweging gemaakt via de Eerste Stichting en het zandpad naar het bruggetje waar we altijd pauze houden.

Het fietsen ging wel goed, de tijd is prima. Tonny kon het even niet volgen, maar die was ook erg druk geweest met het leggen van een terras en had de dag voor deze tocht met de racefiets een ronde van 96 km gemaakt. Dus dat de energie wat minder was snap ik wel.

Verder waren er geen bijzonderheden.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *