Erp

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Erp

30 december 2018 MTB Toertocht 0

En weer een teortocht op het programma, Erp. Deze tocht was zeker de moeite waard. Hij was best pittig vanwege de klei langs de sloten en kanaaltjes. Toch viel over het geheel genomen de modder wel mee.

Over het algemeen was het wel goed te doen. De toertocht heeft niet zoveel bosgebied als we gewend zijn in onze eigen omgeving, maar toch leuk voor de afwisseling. Grote stukken zijn we meegereden met Cor, een kennis uit het dorp en lid van de plaatselijke Toertocht club de TOS.

Als leuke verrassing werd Adrie nog geinterviewd door een journalist van de Lokale Omroep Erp, oftewel de Erp Lokaal Online.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *