Sint Anthonis – Someren Kennedymars

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Someren Kennedymars

7 juli 2019 Race 0

Eline had het plan opgevat om dit jaar de Kennedymars in Someren te lopen. Vol goede moed was ze zaterdagsavonds om 20:00u in Someren van start gegaan. Om haar een beetje te ondersteunen ben ik op zondagochtend om iets voor 6 uur op de racefiets naar Someren vertrokken.

En wat is het heerlijk om ’s morgens vroeg op pad te gaan. Lekker rustig en een heerlijk vroeg zonnetje.

Met de app van de Kennedymars kon ik ongeveer zien waar Eline was. In Someren aangekomen heb ik contact gezocht en ben ik haar tegemoed gegaan. Bij de golfbaan bij Someren heb ik haar ontmoed en ben een stukje meegefietst. Ze had het niet zo makkelijk meer. Tijdens met kleine stukje begeleiding passeerde ze het 60km bord. Nog 20 te gaan.

In Someren was een grote pauzeplaats. Daar heb ik weer afscheid genomen en ben ik teruggegaan naar Sint Anthonis. Eline is iets later weer verder gegaan. Rond half 2 in de middag heeft ze de finish gehaald. We hebben haar met veel plezier en respect bennengehaald. Top Eline!

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *