Rondje Siberie Route 4 TC Boxmeer

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Siberie Route 4 TC Boxmeer

17 maart 2020 Race 0

Door het vreselijke Coronavirus zijn we genoodzaakt om thuis te werken. En net nu het mooier weer gaat worden. Dus heb ik toch mijn kans waargenomen om een wat langere pauze in te lassen en voor het eerst dit jaar met de Koga op pad te gaan.

Om rustig aan te beginnen heb ik gekozen voor een rondje Siberië van de TC Boxmeer. Het is inmiddels al weer enige tijd geleden dat ik deze heb gedaan. En het ging naar omstandigheden prima. Er was wel wat wind, maar de fiets deed het nog heel goed. Het was maar heel even wennen.

Na mijn tocht kwam ik wel tot inzicht dat de huidige situatie met dat Coronavirus dusdanig veel druk op het medisch personeel en de ziekenhuizen met zich meebrengt dat een ziekenhuisbezoek door een ongeval zeker zoveel mogelijk moet worden vermeden. Extra rustig aan doen, dat is ook het devies van de NTFU.

Maar uiteindelijk is het allemaal prima verlopen. Heerlijk weer een keer op de racefiets. Dat smaakt naar meer.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *