Rondje Maas

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Maas

29 juli 2020 Race 0

Na weer een dag werken op het kantoortje boven was het weer tijd om even de buitenlucht in te gaan. Het was prachtig weer en ik besloot een rondje om de Maas te maken. Via Beugen, Gennep en Heien langs de Maas op naar Well. Daar de brug over naar Wanssum en Geijsteren.

Bij Geijsteren heb ik even een korte rustpauze ingelast. De heenweg langs de Maas ging als een speer met de wind in de rug, de terugweg aan de andere kant was natuurlijk anders, met de wind meer op kop. Maar dat is gewoon een extra uitdaging.

Met een gemiddelde snelheid aan het einde van de rit van boven de 32 km/u mag ik zeker niet klagen. De route was zeker het aanbevelen waard. Zeker de overkant van de Maas, richting Well, is prachtig om te fietsen. Maar ook de route via Wanssum en Geijsteren blijft mooi.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *