Rondje Deurne

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Deurne

12 mei 2021 Race 0

Weer een nieuw rondje, gepland met Komoot. Ik heb de Exelsior molen in Deurne als bestemming gekozen en vervolgens de route wat naar rechts en links verlegd. En daar kwam de onderstaande route uit.

In principe best een leuke route, wel hier en daar wat langs drukke wegen, maar ook binnenwegen maakten deel uit van de route.

Er was mooi weer voorspeld, althans qua temperatuur. Dus een gewoon shirt aan en korte broek. Voor de zekerheid had ik mijn armaturen meegenomen, en dat kwam goed uit. Toen ik richting Deurne fietste zag ik de bui al hangen. En toen ik bij de molen even wat rustte begon het te druppelen. Heel veel was het niet, maar wel voldoende om de wegen redelijk nat te maken. En dat spat dan vervelend op.

De temperatuur was ook niet wat het was, dus uiteindelijk kreeg ik het nog aardig koud. Gelukkig kwam bij het laatste stuk de zon weer door en had en had ik de wind in de rug. Het gemiddelde kon ik daardoor toch nog wat opschroeven.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *