Sint Anthonis TOS Veldtourtocht Herfst 2021

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis TOS Veldtourtocht Herfst 2021

5 september 2021 MTB Toertocht 0

Hatseflats, de eerste georganiseerde toertocht sinds lange tijd. Het is bijna een traditie dat de TOS, de wielerclub van Sint Anthonis, de aftrap geeft voor het nieuwe seizoen met de herfst toertocht.

Maar van herfst was nog helemaal geen sprake. We genieten momenteel van een heerlijke nazomer. De lucht is onbewolkt, hoewel het ‘s morgens vroeg nog net iets te koud is. Dus dan maar de armstukken aan. Maar al vroeg in de eerste helft van de tocht gingen die uit.

De start van de route was deze keer bij de blokhut i.p.v. bij het MFC, omdat het MFC momenteel wordt verbouwd. Maar ik moet zeggen, in principe is dit een mooiere startplaats dan het MFC.

De route was weer mooi uitgezet. Ondanks dat er voor mij weinig onbekende paden zijn inzet Sint Tunnisse bos heeft de TOS toch weer paadjes gevonden (of gemaakt) die bij mij nog niet bekend waren. Zo af en toe was er een verrassing en miste ik een lintje. Misschien komt dat ook omdat ik het bos te goed ken. Gelukkig had ik me vooringeschreven en de GPX gedownload en in mijn Wahoo gezet. Een paar keer heeft hij me op tijd gewaarschuwd.

Achteraf ben ik zeer tevreden met de rit. Met een gemiddelde van 22,7 km/u over 52 km mag ik niet klagen. Zeker omdat er nogal wat nieuwe singletracks bijzaten die niet heel erg snel genomen kunnen worden. Dus heerlijk dat het weer een keer kon. Op naar de volgende.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *