Rondje Vorden

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Vorden

17 september 2021 Recreatief Fietsen 0

Na ons verblijf in Stegeren hebben we onderweg in Vorden de auto nog even geparkeerd en de fietsen gepakt voor een rondje Vorden. we hebben het rondje niet ge groot gemaakt omdat we ook weer op tijd thuis wilden zijn.

Maar het hoeft in deze omgeving niet ver te fietsen om het heel mooi te hebben. De route die we hadden uitgezet volgende deels de 8-kastelen route. Deze omgeving is heel rijk aan kastelen en grote landhuizen. Veel nog in privébezit. Enkele kastelen hebben we ook op onze route kunnen zien.

Na een klein stukje fietsen kwamen we langs de Lindesche Molen. Daar was Rustpunt ‘t Luiwerk ingericht en hebben we een kop koffie gedronken en gebruik gemaakt van het toilet.

De route liep verder langs mooie uitzichten, prachtige coulisselandschappen, bossen en kastelen. In de bossen bij het ‘Gat ven Berendsen’, een bosven, hebben we weer even gepauzeerd.

Meer dan dit is er eigenlijk niet te vertellen over de fietstocht. Het is gewoon een prachtige omgeving met mooie fietspaden. Reden om hier zeker nog een keer terug te komen.

Plaatsen: Vorden, Linde, Kranenburg, Wiertjesvoort

Knooppunten: 89 – 93 – 62 – 63 – 64 – 56 – 57 – 51 – 50 – 82 – 85 – 86 – 81 – 84 – 88 – 89

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *