Rondje met de nieuwe e-bike

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje met de nieuwe e-bike

13 maart 2022 Recreatief Fietsen 0

Een nieuwe fiets, een E-bike deze keer. En wat voor een. Dit is het eerste ritje om e.e.a. uit te proberen. Wat een genot om op deze fiets te fietsen. En wat een power. Na een tijdje keek ik hoeveel kilometers ik nog kon fietsen in de huidige stand, eco. En het systeem gaf aan dat er nog 255 km gefietst kon worden. De ondersteuning stond op een lage stand, dus het was niet geheel onverwacht, maar dat het zoveel was, was wel prettig.

Het was een proefrondje naar Oeffelt. En het was geen moeite. Ik ga waarschijnlijk heel veel plezier beleven aan deze fiets en veel kilometers samen met Ine en anderen fietsen in het binnen- en buitenland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *