Gulpen-Wittem – Eys Wi3

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Gulpen-Wittem – Eys Wi3

10 januari 2023 Wandelingen 0

Zoals gewoonlijk zijn we in het begin van januari in Zuid Limburg te vinden. Spannend is het elke keer wat het weer doet. Dit jaar zag het er een beetje dubbel uit. In de eerste dagen zou het zonnig zijn, dus besloten we de wandelingen meteen in het begin van de vakantie te doen.

De eerste wandeling hebben we gedaan in de buurt van Eys. Meteen gingen we omhoog op de Eyserbosweg. Voor mij niet nieuw, eerdere keren heb ik deze weg met de wielrenner omhoog gefietst. Al wandelend merk je wel dat het een echter lange en stijle weg is.

We liepen over de ietwat modderige paden door weilanden met mooie uitzichten vanuit het plateau over de wijngaarden. Deze route liep gedeeltelijk over de Route des Vin.

Na de wandeling hebben we genoten van een heerlijk lunch bij Bie de Tantes in Eys.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *