Sint Anthonis Eigen Route

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

15 april 2023 Eigen route MTB 0

Het weer wordt steed beter, ondanks de vele regen van de laatste tijd merk je dat er toch een lentegevoel ontstaat. Dus het MTB seizoen loopt op zijn einde. Toch nog maar een keer met de maten het Sint Tunnisse bos in. En dit keer weer met alle mogelijke extra lusjes.

En dat ging best goed. Ik had veel modder verwacht, maar dat was zeker niet het geval. De paden waren goed te doen, behalve dan de plekken waar de grote groep wildcrossers weer voorbij zijn gekomen. Wat een ei……. Maar goed, je doet er niks aan. Maar even erop afgeven lucht ook weer op šŸ˜€.

Aan het einde van de route kon ik best tevreden zijn. Het laatste stuk was aardig pittig en ik kon net de 28km/u halen. Dat betekent in ieder geval dat ik me flink heb moeten inspannen en de koffie had verdiend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *