BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis eigen route

Omdat er weer geen georganiseerde route was zijn we maar weer de Sint Tunnisse bossen ingedoken. Sinds lange tijd hebben we weer de hele route kunnen rijden zoals die oorspronkelijk was. Alle bosbouw werkzaamheden lijken bijna klaar en de paden weer geegaliseerd. Het is nog wel mul, dat heeft nog wel even tijd nodig.

Het was prima weer dus druk in het bos, Veel fietsers en wandelaars. Gezellig druk dus. Ondanks het feit dat in de nacht de zomertijd is ingegaan en de nacht dus een uur korter was.

In het tweede gedeelte bleek dat het moeilijk zou kunnen gaan worden om de route binnen de 2 uur te rijden. De laatste kilometers heb ik dus met mijn neus op de kilometerteller gezeten en nog een keer flink aangezet. Je gelooft het misschien niet, maar toen in de teller stop zette stond de tijd op 1:59:59. Ik had dus zeggen en schrijven 1 seconde over. Victory !!!
http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/MountainCycle-20170326-0905

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén