BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen route

Geen toertocht in de buurt vandaag, dus maar weer een keer de eigen route in het Sint Tunisse bos gereden, samen met Tonny en Adrie. Er wordt in het bos gewerkt, dus enkele paden zijn volledig overhoop gehaald. Maar omdat het een aantal dagen redelijk heeft gevroren is het niet modderig maar goed hard. Wel uitkijken voor de sporen die opgevroren zijn.

Deze ochtend begon met een thermometerstand van -8,9 graden. Een lekkere koude ochtend dus. Maar eenmaal op gang werden de vingers weer warm en kwam het gevoel weer terug. Later waren de tenen aan de beurt. Maar dat mocht de pret niet drukken. Met een strak zonnentje en prachtig witte bomen en struiken was het een heel mooi landschap waar we doorheen fietsten. Dat vonden wij niet alleen, er waren vele mensen in het bos aan het wandelen en fietsen.

http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/MountainCycle-20170122-0856

Omdat het best wel koud was merkte ik wel dat de energie niet alleen naar het fietsen ging, maar die was ook nodig om het lichaam op temperatuur te houden. Ondanks de harde paden zonder modder is het niet gelukt een scherpe tijd neer te zetten.

Maar uiteindelijk hebben we zeker genoten van deze mooie ochtend.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén