BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Oploo/Overloon

De toertocht van Oploo/Overloon. De inschrijving was in de kantine van het motorcrossterrein Het Duuvenbosch in Oploo. Vanuit thuis is dat ongeveer 7 km fietsen, dus ben ik maar met de fiets gegaan. Afgesproken met Adrie, hij zou met de auto komen. Daar aangekomen bleek Adrie zijn fietstrui te zijn vergeten, dus dat ging niet werken. Ik ben daarna alleen op pad gegaan.

Na een week van verkoudheid merkte ik al snel dat ik niet zo fit was als dat ik zou willen. Dus maar gekozen om de 35 km te doen. Dat was de bedoeling, maar als je de splitsing mist heb je een klein probleem. Dat overkwam mij dus (weer). Dan zit er niets anders op dan gewoon de route volgen.

http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/MountainCycle-20170205-0848

De tocht was pittig vanwege de modderige omstandigheden. Dat kwam omdat het de nacht ervoor redelijk had geregend. De temperatuur viel echter mee.

Er zaten wat venijnige klimmetjes in de route, vooral  net na de pauze. Je moet dan weer even het ritme zoeken, en dat viel dus een beetje tegen. Gelukkig kwam er na de pauze nog een splitsing, waardoor ik uiteindelijk toch nog iets meer dat 40 km had gefietst. Samen met de 7 km heen en 7 km terug kom je dan toch nog op meer dan 54 km. Voldoende voor een zondagochtend dacht ik zo.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén