BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Mill

De toertocht van Mill stond op het programma. Het was koud, maar droog. De laatste dagen was het ook al niet heel erg nat, dus ik verwachtte niet al te modderige paden.

En dat was ook het geval. Naar mate de ochtend vorderde werd het steeds mooier, totdat zelfs het winterse zonnetje doorkwam. We zijn begonnen met de 30km route, maar na de pauze hebben we de 50km aangehouden. Uiteindelijk hebben we zo’n 40km gehad.

Maar het mooiste nieuws was dat Adrie voor het eerst op zijn nieuwe fiets fietste. Hij had goed geinvesteerd in een mat-zwarte Cube.

Ik kan wel zeggen dat het geweldig goed ging. Ik rijd nu niet zomaar meer weg van Adrie. De pauzes zijn nu een stuk korter voor mij en ik moet nu de thee echt heet drinken :-). Adrie, heel veel plezier met je fiets, dat gaat de komende jaren wel lukken denk ik.

Voor wat betreft de toertocht kan ik nog wel het volgende zeggen: de routeaanduiding was niet altijd goed. Er waren verschillende deelnemers aan het zoeken naar de juiste linten, en dat gold ook voor ons. Daarnaast viel het me tegen dat er geen begeleiding was bij het oversteken van gevaarlijke kruisingen en drukke wegen. Dat kan beter.

Mijn rit in Cyclemeter en bekijk Mill in Strava!

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén