BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

 

Tonny had zich afgemeld wegens ziekte. Dus ben ik naar Adrie gegaan om het rondje Gemert nog een keer te doen.

Dit rondje is op enkele plekken aangepast omdat de nieuwe rondweg de route doorkruist. Dat hadden we iets te laat in de gaten, dus moesten we omdraaien. Even aanpassen dus.

Het weer was overigens heerlijk. Wel erg koud, maar prachtig zonnig. De wind was gruwelijk koud. Als je hem mee had leek het wel voorjaar, maar met tegenwind daalde te gevoelstemperatuur flink onder het vriespunt. Toch maar even doorzetten en warm worden. Dat gaat op een gegeven moment wel goed, maar naarmate je vermoeder wordt is dat steeds lastiger.

De route was op veel plekken netjes opgeruimd, de omgevallen bomen van de storm van een aantal weken geleden waren weggewerkt of er was een nieuwe paadje gemaakt. Dat gold vooral voor de eerste helft van de route. Na de oude vuilnisbelt was men nog niet zover en waren er vele plaatsen waar de paden nog flink waren geblokkeerd. Hieronder een aantal foto’s van de situatie:

Mijn rit in Cyclemeter en bekijk Sint Anthonis Eigen Route in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén