BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Wederom een tocht door onze Sint Tunisse bossen. Ik had het niet verwacht, er was erg slecht weer voorspeld. Maar het viel mee, het was droog dus op pad dan maar.

Op zaterdag had Adrie al laten weten dat hij niet fit was en waarschijnlijk niet mee zou gaan. Op zondagochtend stuurde hij een appje dat het eraan kwam en meeging. Hulde.
Ook Tonny was er klaar voor. In tegenstelling tot de voorspellingen was het weer in het begin goed. Goed genoeg voor een korte broek (!). Rond 10:00u begon het lichtjes te regenen, precies zoals het door Wheather Pro werd aangegeven.

Het fietsen ging erg goed. De afgelopen week heb ik de fiets bij de fietsenmaker Kocken in Boxmeer gehad voor een grote onderhoudsbeurt. Wat is er zoal vervangen en onderhouden:
– De trapas
– De body
– De krans
– De ketting
– Het middelste en grootste tandwiel voor
– De lagers van de headset
– Remblokjes voor en achter
– Onluchten achterrem
– Lagers achterwiel
Dus dat is al met al nog wel wat. Maar het was wel te merken, het fietste weer heerlijk. Overigens wil ik ook wel melden dat ik prima geholpen ben bij Kocken. Geen verrassingen, gewoon een goede inschatting van de te maken kosten en het totaalbedrag. Het week maar een enkele euro af en van tevoren wist ik wat er gemonteerd ging worden. En een snelle service. Kocken, hierbij een pluim.

Het was dus weer heerlijk om te fietsen met een goed onderhouden fiets, en dat was te zien aan het resultaat. Natuurlijk was het soms nog even het tempo aanpassen, maar we hebben allemaal weer de hele route gereden.

Mijn rit in Cyclemeter en bekijk Sint Anthonis Eigen Route in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén