BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

 

Met z’n drieën maar weer een keertje de route van Gemert gedaan. In de hoop dat de gehele route weer vrij zou zijn van omgevallen bomen, zoals vermeld in de krant.

Niets was minder waar. De situatie was nog steeds zoals het precies een maand eerder was. Het eerste gedeelte van de route was mooi opgeruimd, of er was een nieuw paadje ontstaan om de omgevallen bomen heen. Het tweede deel van de route was echter nog steeds flink geblokkeerd op enkele plaatsen, met als gevolg dat je er omheen of overheen moest. En dat resulteerde in een vervelende val. Ik kwam met mijn voorwiel tegen een rechtopstaande wortel en ging half over het stuur. Ik kwam op mijn schouder terecht, daar heb ik wel een beetje last van gehad. Maar ik was vooral pissig op diegenen die de route zouden moeten onderhouden. Komop dames en heren, handen uit de mouwen en opruimen.

Verder ging het wel oké. Tonny was nog niet top, dat was ook niet te verwachten. We hebben op een gegeven moment het tempo aangepast en zijn rustig naar het einde gereden.

Mijn rit in Cyclemeter en bekijk Vaste Route Gemert in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén