BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Tsja, Tonny en ik zouden met de wielrenner een mooie zondagochtend route doen (Adrie was op vakantie), maar een paar honderd meter onderweg kreeg Tonny al een lekke band.

We konden nog gemakkelijk naar huis lopen, maar de lekke band repareren en dan alsnog met de wielrenner een ronde maken zou wat lang duren. Daarom hebben we de mountainbike maar gepakt en hebben we ons rondje in het Sint Tunnisse bos gemaakt.

En dat ging deze keer erg goed. Tonny heeft sinds enige tijd weer de hele route gefietst en heeft daarbij ook nog een goede tijd gezet, binnen de 2 uur. Het weer was ook erg goed, zelfs wat heet misschien. De paden lagen er goed en droog bij.

Wat wel een beetje jammer was, mijn Wahoo RFLKT+ computertje crashte, hij zal helemaal vast. Tijdens de rit heb ik het niet kunnen oplossen. Eenmaal thuisgekomen heb ik het batterijtje eruit moeten halen om het weer te kunnen gebruiken. Dat moet niet te vaak gebeuren, anders moet er maar een andere oplossing komen. Zover is het nog niet.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén