BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

En weer is onze eigen route in de Sint Tunnisse bossen aan de beurt. De weersvoorspellingen waren slecht en dan gaat de regel gelden: als het te nat is sturen we een Appje om het fietsen te annuleren.

Maar ik had de hele week al het gevoel om ondanks natte omstandigheden toch de fiets te pakken en de bossen in te gaan. En zo ging het ook. Adrie liet weten dat hij zich nog lekker een keer omdraaide in bed. Tonny echter schatte in dat het nog wel mee zou vallen met de regen en wilde ondanks het natte toch gaan fietsen. En dus zijn we met ons tweeën op pad gegaan.

De regen viel erg mee en de modder ook. Omdat er toch nog veel droogte is loopt het water dat er valt toch snel weg. Dus gelukkig zijn we toch nog gegaan en ik moet zeggen, het was heerlijk. Het hoeft niet altijd zonnig en droog te zijn. Even lekker door de modder en nat worden is prima.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén