BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Cuijk – Nijmegen

We hadden al langer het idee om een keer naar Nijmegen te fietsen, op familiebezoek. Omdat het vanaf Sint Anthonis net iets te ver is voor een kort tochtje hebben we besloten om de auto in Cuijk te parkeren en van daaruit naar Nijmegen te fietsen. Over de neiuwe fietsbrug bij Cuijk. Daar was Ine nog niet overheen geweest.

Van daaruit zijn we door Heumensoord gefietst. Bij Spac Sport in Nijmegen hebben we kort gewinkeld, waarna we zijn doorgefietst naar kijn zus. Daar hebben we gezellig bijgekletst en een heerlijke lunch genoten.

Na het bezoekje zijn we naar het Maas-Waal kanaal gefiets en daar langsop naar Malden. Vervolgens weer de fietsbrug Mook-Cuijk over en we waren weer terug in Cuijk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén