BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Het was alweer een tijdje geleden dat ik samen met de fietsmaten ons eigen rondje had gefietst. Omdat er her en der toertochten worden geannuleerd i.v.m. Corona en er dit weekend geen toertocht in de buurt was zijn we weer met ons drieën op pad gegaan.

Ik had er wel zin in om een lekkere snelle tijd neer te zetten. Dus nam ik zo nu en dan de kans waar om te demarreren en even flink op de pedalen te gaan staan. Dat ging me goed af. Hoewel de eindtijd wel wat tegenviel mocht ik niet klagen. Ooit is gezegd dat alles onder de 2 uur goed is. Inmiddels zijn de doelen wat bijgesteld en is een tijd onder de 1:50u goed.

Het was een mooie dag en een mooie tocht.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén