BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Milheeze

Het was een leuke tocht. De bossen bij de Rips zijn altijd prachtig. Nederheide als startpunt is ook erg fijn.

Het weer vandaag was zacht. In de nacht ervoor had het wel flink gewaaid en geregend. Gelukkig was daar deze ochtend niet heel veel van terug te zien. Vlak voor de finish hebben we nog een kort regenbuitje gehad, maar dat was eigenlijk best lekker.

Het was wel aardig zwoegen in de bossen ten noorden van Bakel. Hier wordt de laatste tijd door veel organisaties van toertochten in de buurt een bijna onnavolgbaar spoor uitgezet. Zeker een uitdaging, maar soms echt spoorzoeken. Even een klimmetje moeten lopen, maar de rest heb ik redelijk overleefd.

Al met al een leuke tocht die elk jaar weer veel plezier brengt. Volgend jaar hopelijk weer.

 

http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/MountainCycle-20161211-0853

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén