BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Nieuw speeltje

 

Dit is mijn nieuwe speeltje voor op de fiets. Een aankoop via Marktplaats.

Het is een Wahoo Rflkt+ fiets computer. Deze koppel je via Bluetooth met de iPhone, waarna je de iPhone gewoon in je achterzak kunt steken, veilig opgeborgen. De informatie die de iPhone registreerd wordt direct doorgezonden naar de Wahoo Rflkt+.

Het fietscomputertje is geheel naar eigen inzicht te configureren. Er kunnen vele pagina’s gemaakt worden met ongelooflijk veel verschillende informatie. Op dit moment heb ik 5 pagina’s geconfigureerd.

Aanstaande zaterdag zal ik hem voor het eerst in het veld uitproberen. Ik ben benieuwd.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén