BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Margraten-Eijsden Afrikamuseum Be2 Gele Route

Een wandeling in de buurt van Bemelen, daar waren we in al die jaren nog niet geweest. Vanwege de dreiging van slecht weer hebben we er een korte wandeling van gemaakt, maar het was zeker niet de minste. Een mooie omgeving met prachtige vergezichten over o.a. Maastricht (zie panoramafoto)

http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/Walk-20170112-1056

Als extraatje kwamen we langs het klooster waar ik mijn werkweek van de HAVO heb gehad. Het was het MISSIEHUIS Onze Lieve Vrouw van Lourdes in Cadier en Keer. De panoramafoto is genomen vanaf de ‘voortuin’ van het klooster. Tegenwoordig ziet het er zo uit:

en valt het onder de Stichting de Keerderberg.

Voor meer informatie over de wandeling zie  http://www.vvvzuidlimburg.nl/te-doen-in-zuid-limburg/routes-in-zuid-limburg/detail/afrikamuseum-be2-eijsden-margraten/59867/

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén