BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Slenaken & Hoogcruts Sl5 Gulpen-Wittem

Het weer vandaag was niet echt geschikt voor een mooie fietstocht, dus hebben we het lekker relaxed gedaan. Om toch wat actie erin te gooien hebben we in de buurt van ons vakantiepark een korte wandeltocht gemaakt.

De wandeling begon eigenlijk ook Slenaken, maar wij hebben hem opgepakt in Hoogcruts. Na een stukje langs de doorgaande weg gingen we langs de wijnstokken van Wijndomein Guillaume door de wei. Het pad was wat modderig door de vele regen, maar dat hield ons niet tegen. Het was echt wel een mooie wandeling met mooie vergezichten. Deze omgeving is toch wel fantastisch, ook als het weer wat minder is.

Na even te hebben geschuild voor een regenbui kwamen we in Slenaken aan. Op het terras van Hotel Berg en Dal hebben we een drankje gedaan. Daarna was het een flinke klim de Schilberg op. Soms over modderige paden en soms over asfalt. Ook hier waren de uitzichtpunten weer prachtig.

Na de afdaling van de Schilberg kwamen we weer aan in ahoogcruts. Daar hebben we de route weer verlaten en zijn we teruggewandeld naar ons vakantiehuisje op het park.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén