BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Race rondje doordeweeks

Vandaag heb ik een poging gedaan om een mooi rondje te maken met mijn navigatie app. Dat ging niet helemaal goed. Ik had een rondje gepland van 47 km, maar met de navigatie ging dat al meteen fout. Later bleek dat ik de route andersom heb gereden dan gepland, en daar kon de navigatie app niet tegen. Dus heb ik de route maar gevolgd met de kaart op de telefoon.

Helaas bleek ook deze planning niet helemaal geschikt voor de racefiets. Ik werd een weg ingestuurd die veranderde in een onverharde weg met veel te mul zand voor de racefiets. Ik heb dus geleerd om de app niet de route zelf te bepalen, maar dat doe ik zelf wel.

De dorpen die ik heb aangedaan zijn:
Sint Anthonis – Ledeacker – Wanroij – Landhorst – Elsendorp

Het weer speelde ook niet mee. Het waaide weer eens fors. Dat mag echter de pret niet drukken, maar ik ben uiteindelijk afgeweken van mijn plan om 47 km te fietsen. Uiteindelijk zijn het er zo’n 36,5 geworden. Niet verkeerd, maar ook niet om over naar huis te schrijven. Later zal ik dat wel weer goedmaken en gaan we gewoon een nieuwe poging wagen.

http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/Cycle-20170517-1815

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén