BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Neer – Grathem – Roermond

Hemelvaartsdag 2017. Een mooie dag om de fiets te pakken. Het weer was er ook naar.

Dus vertrokken naar Neer bij Venlo voor een tochtje om de waterpartijen in de buurt van Roermond.

Wat was het druk, we waren niet de enigen die gekozen hadden voor een dagje buiten. Maar toch was het genieten. De tocht was prachtig, de omgeving heerlijk. En natuurlijk op zijn tijd ons natje en ons droogje niet vergeten.

Aangekomen in Buggenum was het tijd voor ons eerste kopje koffie. Daarna doorgefietst naar Grathem. Even langs de oude Napoleonsbaan gefiets, dat haalde de nodige herinneringen op. Op een terras aan de Napoleonsbaan hebben we een lekker soepje genomen.

http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/Cycle-20170525-1154

Na de lunch zijn we verdergegaan via Wessem en Heel. Daar zaten de terrassen ook gezellig vol.

Na een korte pauze bij de sluis van Heel kwamen we bij de eerste pond overgang, richting Roermond. Hier was het wel heel duidelijk dat we niet de enigen waren, we moesten twee keer wachten voordat we meekonden.

We kwamen uiteindelijk toch rond 17:00u aan in Roermond. Daar weer een mooi terrasje gepakt en weer door. We moesten nog een fietspondje over bij Neer om bij de auto te komen en ik wist niet hoe laat de laatste overtocht was. Dus hebben we maar even de gang erin gezet. We waren op tijd, 18:20u terwijl de laatste overtocht om 19:00u was.

Dat wat het einde van een heerlijke tocht.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén