BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Race Rondje doordeweeks

Een nieuwe poging om een mooi rondje te maken met mijn navigatie. Deze keer verliep alles veel beter, maar het was toch nog wel goed opletten waar de app me naartoe stuurde. Dus blijven opletten is het devies.

Het weer was echt lekker. Wel weer wat veel wind, maar deze keer kwam die van noord-west, dus het hele lange stuk van de kruising Noordstraat – Middenpeelweg tot aan Merselo had ik lekker wind mee. Dus vaart maken. Ik was zeker blij met de gehaalde gemiddelde snelheid van 31 km/u.

De dorpen waar ik langs ben gekomen zijn:
Sint Anthonis – Ledeacker – Wanroij – Venhorst – Elsendorp – De Rips – Vredepeel – Merselo – Overloon – Oploo

http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/Cycle-20170523-1845

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén