BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Mill – Cuijk – Breedeweg – Gennep

Weer een lekkere route uitgezet van zo’n 65km. Deze keer richting Mill, Cuijk en dan de maas over met het pondje. Daarna klimmen naar Groesbeek en vervolgens weer terug via Gennep.

De route is gepland met de Naviki app. En wederom laat hij me verschillende keren onverharde wegen indraaien. Helaas lukt het de app niet om een mooie route met louter verharde wegen te plannen, dus het vertrouwen in de app is wel een beetje weg. Vanaf nu zal ik een route plannen en daarna minutieus moeten checken of alle wegen wel goed begaanbaar zijn met een racefiets.

Met wat creatieve wijzigingen heb ik er toch nog een mooie tocht van gemaakt. Helaas lukte dat niet helemaal goed in de buurt van Mill, maar aan de overkant van de Maas, net na Plasmolen, ben ik op een onverhard pad omgedraaid en heb een bekende route gevolgd.

Ondanks de onverharde wegen heb ik toch nog een voor mij respectabele gemiddelde snelheid gereden.

http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/Cycle-20170623-0927

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén