BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vierhouten – Elspeet – Ermelo – Harderwijk

Wat een heerlijke fietsdag. We hadden nog een weer vakantie na ons uitstapje naar Gran Canaria. Dus hebben we nog twee overnachten geboekt in het Fletcher hotel De Mallejan in Vierhouten op de Veluwe.

Het was nog een lekkere nazomer. Maar de ochtend was erg mistig. Wel mooi om in de mist over de heide te fietsen. Later in de ochtend trok de mist op en kwam de zon door.

In Ermelo hebben we de fiets geparkeerd en zijn we wat winkels gaan bekijken. Maar niet voordat we een kopje koffie hadden gedronken met een lekkere koek.

Helaas heb ik bij het rondlopen de logging van de route niet uitgezet, waardoor het loggen tijdens de pauze en het winkelen is doorgegaan. De totale afstand die in Cyclemeter wordt weergegeven is dus niet helemaal correct.

De volgende stopplaats was Harderwijk. Echt een heel leuk hanzestadje met leuke terrasjes en winkeltjes. Hier hebben we even gelunched en gewinkeld.

Daarna ging het terug naar Vierhouten. Nog even een verkeerde afslag genomen waardoor we iets meer hebben moeten fietsen. Maar uiteindelijk werden we beloond met een prachtige langzame afdaling dwars over de Elspeter Heide. Heel mooi.

De plaatsen waar de doorheen (of langs) zijn gekomen zijn: Vierhouten, Elspeet, Staverden, Ermelo en Harderwijk.

Mijn rit in Cyclemeter http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/Cycle-20170919-0937

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén