BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Zeeland

Wat een weertje. De verwachting was dat het fors zou regenen, maar toen ik wakker werd was het droog. Dus toch maar de spullen gepakt en naar Zeeland vertrokken.

Onderweg kreeg ik nog een telefoontje van Adrie. Hij reed op dat moment in Uden en had besloten om te draaien omdat het met bakken uit de lucht kwam. Toen in hem vertelde dat ik al bij Zeeland in de buurt was en het even zou aankijken, reed hij toch verder en kwam hij ook naar Zeeland.

Aangekomen op de parkeerplaats regende het nog steeds. Toch maar verder. En Adrie besloot ook om zich in te schrijven en van start te gaan. Maar het was bar en boos. We konden er wel doorkomen, maar het was glibberen en glijden.

Tijdens de pauze heb ik wat lucht uit de banden gelaten om wat meer grip te hebben, dat hield heel goed. Helaas waren er wat problemen met de kilometertellen en zijn niet de juiste gegevens geregistreerd. We hebben dus meer gereden dan Cyclemeter aangeeft. De GPS heeft het echter wel goed gedaan.

Na maar voldaan kwamen we terug op Camping de Heische Tip. Daar was het even zoeken naar de afspuitplaats, die uiteindelijk werd gevonden op de parkeerplaats.

Kijk naar het volgende filmpje voor een sfeerimpressie šŸ™‚

 

Mijn rit in Cyclemeter http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/MountainCycle-20171112-0858.

De route is niet gedeeld op Strava

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén