BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Erp

Het was nog wel even spannend of het weer het toestond om de laatste toertocht van 2017 te starten, maar toen ik wakker werd hoorde ik geen regen. Dus ben ik opgestaan en de buienradar gecheckt. Ook dat zag er goed uit, dus aangekleed, de fiets op de fietsdrager gezet en richting Gemert gereden om Adrie op te halen. Daarna zijn we doorgereden naar Erp.

De toertocht werd redelijk goed bezocht. Het lijkt erop dat de animo voor de toertochten wat terugloopt, maar gezien de omstandigheden en het tijdstip denk ik dat ze in Erp niet mogen klagen. De laatste dagen voor de toertocht waren heel nat, dus we hadden wel wat modder verwacht en dat was niet te onrechte. Het was glibberen en glijden. Na een paar kilometers heb ik besloten om flink van lucht uit de achterband te laten en dat scheelde heel wat grip.

Vooraf hadden Adrie en ik niet echt afgesproken welke afstand we zouden gaan fietsen, maar ik was uitgegaan van de 45 kilometer. Voor de pauze hebben we die ook gekozen, maar na de pauze hebben we de 30 kilometer route aangehouden. Uiteindelijk hebben we toch nog iets meer dan 39 kilometer gefietst. Een goede afsluiting van 2017. Nu op naar de toertochten van 2018.

Mijn rit in Cyclemeter http://cyclemeter.com/da4ab1374d5a459f/MountainCycle-20171231-0849 en bekijk Veldtocht Erp in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén