BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Valkenburg Route D’ Amuse Route 2

Op de eerste dag van ons verblijf in Valkenburg hebben we samen met Dianne en Twan de Route D’ Amuse van Valkenburg gelopen.Valkenburg is gedurende de feestdagen in December de kerststad van Nederland. Dit jaar zijn ze begonnen met het organiseren van deze Routes D’ Amuse, waarbij je een uitgezette wandeling maakt met op een 5-tal plaatsen een tussenstop waar een lekkere amuse wordt geserveerd. Wij hebben gekozen voor route 2, die achtereenvolgens ’t Koetshoes, Kasteel Schaloen, Huis Ter Geul, Leeuw aan de Brug en Restaurant De Haselderhof aandeed. Op alle plaatsen waren de amuses heerlijk en de drankjes erbij waren minstens  zo lekker.

Enkele voorbeelden van de amuses zijn:

De route kon worden uitgebreid met een extra lus die via De Kluis liep. En dat hebben we dus gedaan. Daar kwamen we mensen tegen die veel konden vertellen van de streek en De Kluis.

Uiteindelijk kwamen we weer terug bij het startpunt, restaurant De Haselderhof, bovenaan de ruine. We zijn vanaf 11:30u tot 17:30 onderweg geweest. Het was heel leuk om te doen, volgend jaar gaan we weer, tenminste, als het dan weer opnieuw wordt georganiseerd.

Klik hier voor de wandeling in Cyclemeter.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén