BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Eijsden-Margraten Nb1 Noorbeek

Een gedeelte van Zuid-Limburg wat we nog niet kenden hebben we deze keer bekeken. Het gebied ligt net boven de Belgische grens tussen Eijsden en Slenaken.We zijn begonnen in het plaatsje Noorbeek en zijn in een kleine ronde om het dalletje gelopen. Leuk was het om te kunnen zien waar we gelopen hadden vanaf de andere kant van het dal. De wandeling was leuk, het weer was droog maar wel koud. Hieronder zie je een panoramafoto van de omgeving. In de verte is waarschijnlijk het Belgische Visé te zien.

Het was geen lange wandeling, maar omdat deze stond aangemerkt als ‘moeilijk’ vonden we dit wel genoeg. Overigens was hij helemaal niet zo moeilijk als dat we vreesden. Geen steile klimmetjes in een bos of gladde afdalingen. Het enige dat we tegenkwamen was een stuk ingestorte holle weg, waardoor heel glad modder (löss) op het pad lag. Dat was even glibberen en glijden en de schoenen zagen er niet meer uit. Gelukkig hadden we andere schoenen bij ons. Alles kwam weer goed.

 

Klik hier voor de wandeling in Cyclemeter.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén