BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

 

Na een lange periode van rust en herstel is vandaag Tonny weer voor de eerste keer met mij samen gaan fietsen. Vorige week was hij al met Adrie samen gegaan en dat ging goed.

Deze keer ging het ook zeker niet slecht. Zeker, er moet weer flink wat conditie worden opgebouwd, maar dat komt wel weer.

In de bossen zijn de mensen van Staatbosbeheer hard bezig geweest met het opruimen van omgevallen bomen na de zware winterstorm van ruim 2 weken geleden. En ik moet zeggen, ze hadden al heel veel weggewerkt. Alleen de wat kleinere paden waren nog geblokkeerd, maar er ontstonden al kleine paadjes om de blokkades heen.

Tonny heeft de hele eerste helft gefietst, met een redelijke snelheid. Na de pauze gaf hij de voorkeur aan het afsnijden van enkele lastige, zware stukken. Toen moest ik flink aanpoten om hem weer bij te halen, en dat lukt me in eerste instantie redelijk goed. De tweede keer dat Tonny de route wat inkortte leverde voor mij een dusdanig grote achterstand op dat ik niet meer in staat was om hem bij te halen. Op het laatste stuk zag ik hem in de verte, maar voor mij ging het kaarsje ook langzaam uit.

Het was fijn om weer samen met Tonny de fiets te pakken. Volgende week hopelijk weer, en dan weer met ons drieën.

Mijn rit in Cyclemeter en bekijk Sint Anthonis Eigen Route in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén