BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

 

Omdat ik zondag andere plannen had ben ik deze keer op de zaterdag het Sint Tunnisse bos ingegaan.

Nog geen anderhalve week geleden is er een zeer forse storm over Nederland gegaan en ik was dus benieuwd hoe het bos erbij lag. Nou, ik kan wel zeggen dat het een redelijk drama is. De stormschade is zeer aanzienlijk en verschillende paden van onze ‘vaste’ route waren finaal geblokkeerd door soms wel 5 bomen. Hieronder wat plaatjes die illustratief zijn. Deze zijn niet echt in het Sint Tunnisse bos genomen, maar het zag er echt zo uit:

Afbeeldingsresultaat voor stormschade bos Afbeeldingsresultaat voor stormschade bos Afbeeldingsresultaat voor stormschade bos

Omdat het zo’n klim-gedoe werd kwam ik niet echt in mijn ritme en heb dan ook kort na de pauze besloten om de route af te breken en terug te gaan naar huis. Ik heb het nog wel even geprobeerd, maar het werd er niet beter op.

Jammer maar helaas. Ik hoop dat de schade binnenkort wat meer is opgeruimd. Er werd al wel hard gewerkt, dat was te zien, maar het is echt een flinke klus. Succes daarmee, we gaan het zien bij de volgende rit.

 

Mijn rit in Cyclemeter en bekijk Sint Anthonis Eigen Route in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén