BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Deze week weer met z’n drieën naar Gemert voor een rondje over de vaste route van Gemert. Even kijken of de omgevallen bomen al zijn opgeruimd.

Helaas was dat nog niet het geval. Op één enkele plek was een boom verwijderd, maar op verschillende plaatsen blokkeerden ze het pad nog volledig. Er begint hier en daar een nieuw pad te komen, maar zeker nog niet overall. Dus wederom, heren van de route van Gemert, handen uit de mouwen!

Ondanks de blokades hebben we vandaag goed gefietst. Tonny kon goed meekomen. Helaas is de registatie niet helemaal goed gegaan, dus ik kan niet helemaal bepalen of het werkelijk een optimale dag was. Al met al kunnen we allemaal heel tevreden zijn met deze tocht van vandaag. Het weer was goed, de rijtijd oké en de gemiddelde snelheid bevredigend. Prima dagje dus.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén