BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rond het meer van Caldonazzo en naar Borgo Vecchio

Tijdens onze vakantie hadden we met Dianne en Twan afgesproken dat we elkaar zouden treffen bij het meer van Caldonazzo. Zij waren met de caravan, wij hadden een hotel geboekt. En er moest gefietst worden natuurlijk.

Dus hebben we fietsen gehuurd in Caldonazzo, twee gewone E-bikes en twee electrische mountainbikes. Mooie en fijne fietsen.

Met Komoot had ik van tevoren een route gezocht in de buurt van de meren. Ik vond een mooie route rond de beide meren. Een prachtige route moet ik zeggen. Soms een beetje tricky door de lossen stenen bij een afdaling, maar ondanks dat de moeite waard.

De foto’s geven een mooie impressie van de omgeving. Aangekomen in Levico Terme hebben we een drankje genomen en wat gegeten

Omdat de route om de meren niet heel erg lang was en we dus tijd over hadden, besloten we om ook nog het fietspad richting Borgo Valsugana te volgen. Ook dit gedeelte was zeker de moeite waard. Het was wel iets drukker met fietsers, vooral wielrenners. Het is ook een prachtige omgeving om wielrentochten te maken.

Aan het einde van de middag waren we weer terug in Caldonazzo en hebben we de fietsen weer ingeleverd. Einde van een hele fijne, mooie en gezellige fietstocht.

Plaatsen: Caldonazzo, Calcerancia al Lago, Valcanover, San Cristoforo, Ischia, Levico Terme, Borgo Vecchio, Borgo Valsugana

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén