BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Panoramaweg Sulden/Solda

Na ons verblijf in Levico Terme zijn we via de Gavia en Stelvio passen naar Sulden/Solda gereest. Een prachtige route met vooral veel motorrijders en wielrenners op de passen. In Solda zijn we 1 dag geweest (2 nachten).

De Stelvio pas

De Stelvio pas staat bekend om zijn vele haarspeldbochten. Ik heb ze niet geteld, maar het zal zeker ergens te lezen zijn.

 

In Solda hebben we een wandeling gemaakt. Het was een gemakkelijkere, maar zeker niet minder mooie wandeling rondom Solda. Niet hoog de bergen in, maar een panoramma route die bijna van alle plekken een uitzicht gaf op het kleine bergplaatsje. De omgeving is echt schitterend, mooie bossen en alpenbloemen in overvloed.

Tijdens de wandeling zijn we verschillende plaatsen tegengekomen die de gevolgen van natuurgeweld duidelijk lieten zien. Er was in de wintermaanden een lawine geweest en daarvan lag nog steeds het ijs in het dal. Een bizar beeld om te zien. Even lekker uitrusten en genieten van het uitzicht moet natuurlijk ook gebeuren.

Uitzicht

Mijn vriendin de koe

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén