BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Ulvenhout – Baarle-Nassau

Na onze vakantie in Oostenrijk en Noord-Italië hebben we nog een B&B geboekt in Breda voor 2 nachten. Voordat we daar aangingen hebben we een fietstocht gemaakt vanuit Ulvenhout naar Baarle-Nassau.

Prachtig weer en een mooie omgeving, ingrediënten voor een fijne fietsdag. We hebben gelunched in Baarle-Nassau. Wat een vreemd dorp is dat! Overal grensgebiedjes. Het huis in Nederland en de tuin in België, dat kun je zomaar tegenkomen in Baarle-Nassau. Daarnaast is het een knooppunt van heel druk en vooral zwaar verkeer. We zaten op een terrasje aan de lunch, terwijl grote vrachtwagen vlak langs kwamen. Heel erg druk, dus snel maar weer verder.

Op de terugweg zijn we nog even Chaam binnengegaan. Dit dorp staat natuurlijk bekend als concurrent van Daags na de Toer van Boxmeer. De wielrronde die in Chaam wordt gehouden heeft vaak hele grote namen aan de start.

Na het fietsen zijn we naar onze B&B gegaan, Loods 167 in Breda. Een hele leuke B&B van enthousiaste mensen.

Mijn rit in Cyclemeter.

Plaatsen: Ulvenhout, Alphen, Baarle-Nassau, Chaam

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén