BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

We gingen weer met z’n drieën weg, dus werd het weer een rondje met de moutnainbike. De keuze was weer gevallen op Sint Anthonis, omdat de route van Gemert, en zeker die van Overloon, erg droog en mul is.

Droog was het in Sint Anthonis ook. Maar de paden lagen er goed bij. Alleen rond de visvijver verwachtte ik veel brandnetels, dus heb ik een gedeelte ‘Eerste Stichting’ en Peelkanaal route gefietst. Tot de pauzeplaats op het bruggetje over het defensiekanaal.

Het fietsen ging verder prima. Tonny kon het goed bijhouden, Adrie moest het deze keer wat laten afweten. De totale fietstijd was ruime binnen de twee uur (1:52:22u), en dat is voor ons prima. Reden om zeer tevreden te zijn.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén