BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Toerclub Boxmeer Route 4 Via Rijkevoort

De beentjes moetsen weer wat beweging hebben en dus ben ik weer een rondje op de wielrenner gaan maken. Het rondje Siberië was weer een keer aan de beurt.

Dat rondje is niet te lang en heeft mooie rechte stukken. Op de Veerstraat, vlak voor Boxmeer, kreeg ik een andere wielrenner op het vizier. Een mooi mikpnt. Tot aan de pnd bijnSambeek heb ik hem kunnen zien, maar hij had mij ook in de  gaten. Hij liet me niet dichterbij komen. Ik heb hem toch maar moeten laten gaan.

Maar het was weer een lekker tochtje. De temperatuur was weer prima, niet te warm en niet teveel wind. Kortom, gewoon een lekker rondje.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén