BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Zondagochtend Elsendorp-Rijkevoort-Haps-Mill-De Rips-Overloon

Adrie was op motorweekend, dus hadden Tonny en ik de gelegenheid om de racefiets te pakken en een mooie ronde te maken. Deze keer liet ik het over aan Tonny.

Hij koos ervoor om een zig-zag rondje te maken door het Oost-Brabantse land. Via Elsendorp, de Midden-Peel weg, de Quayweg, Landhorst naar Rijkevoort. Van daaruit richting Haps, Sint Hubert, Mill (rotonde bij Erica) door naar de rotonde op de Midden Peel weg. Vervolgens zijn de de Middel Peel weg een kleine 20 km naar het oosten afgereden, tot aan de afslag Overloon. Na Overloon zijn we via Oploo weer teruggekomen in Sint Anthonis.

In het totaal was het 75 km. Deze kilometers gingen voor Tonny niet vanzelf. Ik had sowieso wat rekening gehouden met het tempo, niet te snel beginnen, maar Tonny had blijkbaar nog wat kilometers van de vorige dag in zijn benen.

Na een korte pauze bij De Rips zijn we met een redelijk tempo verder gegaan en hebben we de voorgestelde route wel helemaal afgemaakt.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén