BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kraaijenbergse Plassen via Cuijk, Gassel en Wilbertoord

De avonden beginnen wat korter te worden, dus is het zaak om toch nog een paar keer doordeweeks met de wielrenner op pad te gaan. Iets vroeger van huis dus.

Om op tijd terug te zijn ben ik dus voor het eten vertrokken. Eigenlijk is dat nog fijner dan met een volle maag.

Ik heb gekozen om weer een rondje om de Kraaijenbergse Plassen te gaan doen, via Cuijk en niet de grote route via Groesbeek. Op de foto hierboven kijk een beetje moeilijk, maar dat komt door het zweet in mijn ogen. Ik kreeg het niet voor niks, ik moest er wel wat voor doen.

Na de Kraaijenbergse plassen ben in via Gassel, Mill en Wilbertoord richting Landhorst gegaan. Vanuit daar via de Gemertsebaan, de Eerste Stichting naar de Gemertse weg. Vanaf Cuijk had ik toch wel wat wind tegen gehad, maar op de Gemertse weg zat die recht achter me. Daarom heb ik daar toch nog even een fijne snelheid van bijna 50km/u gehaald. Heerlijk.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén