BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Afferden-Wellerlooi-Arcen 100km

Voor het einde van het seizoen voor het wielrennen wilde ik nog een keer een lekkere lange tocht (voor mijn doen) maken. Ik had een route geplanned van omgeveer 100 km.

Uiteindelijk zijn het er bijna 96km geworden. Een mooie tocht via Gennep, Afferden naar Well en Wellerlooi. Bij eerdere tochten ging ik daar via de brug bij Well naar Wanssum en vandaar weer terug. Nu had ik het plan om via Arcen te gaan.

Arcen lag zo ongeveer op de helft van de route, dus dat was een mooi moment om een goede lunch te nemen. Ik kwam terecht op het terras van restaurant ’t Zoete Genot. Mijn oog viel op het Ceasar Broodje. Geen verkeerde keuze, zoals je ziet op de foto hieronder.

Na de heerlijk lunch ben ik via de pont bij Broekhuizen de Maas overgegaan, om vervolgens via Broekhuizervorst en Blitterswijk naar Wansum te gaan. Van daaruit heb ik de oorspronkelijke route weer opgepakt.

Ondanks opnieuw een lelijk windje heb k voor mijn doen een mooi gemiddelde kunnen vasthouden. Zeker een route om volgend jaar nog een keer te doen.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén