BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Tonny was er dit weekend niet bij. Samen met Adrie heb ik de Gemertse MTB route weer een keer gefietst.

Omdat het onlangs een klein beetje geregend had was de route niet meer zo stoffig dat voorheen. Het was prima te doen. Even los van de bomen die sinds de voorjaarsstorm nog steeds op sommige plaatsten het pad blokkeren en paden die door crossmotoren flink omgeploegd zijn. Ik moet dus helaas constateren dat de Gemertse MTB route niet heel erg goed wordt bijgehouden. We zullen het maar houden op wat extra uitdagingen.

Nog een paar keer een dan beginnen de herfst en winter toertochten weer.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén