BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Helmond – Lierop – Mierlo

Het is nog steeds is het mooi weer, mooi genoeg om een mooie fietstocht te maken. Een hele goede reden is het feit dat Ine en nieuwe e-bike heeft gekocht. En aangezien we binnenkort op vakantie gaan en fietstochten willen gaan ondernemen, vonden we het een goed plan om een proeftochtje te maken om te kijken of alle instellingen van de nieuwe fiets naar wens waren.

Daar komt nog bij dat ik nu ook moest kijken of ik Ine nog wel kon bijhouden met mijn gewone fiets. Dat ging gelukkig goed.

De tocht van vandaag voerde ons vanuit Helmond, waar we de auto hadden geparkeerd bij de Cacaofabriek, via Lierop, over de Strabrechtseheide naar Mierlo. Daarna weer terug naar Helmond.

Lierop is een leuk dorpje dat vlak langs de A67 ligt. Hier hebben we bij een bakker een kwarkbroodje gekocht. Bij de plaatselijke Spar hebben we vervolgens iets te drinken gekocht. Dit hebben we heerlijk gegeten en gedronken op een bankje op het kerkplein.

De Strabrechtseheide was erg mooi, en ook erg druk met andere fietsers en wandelaars.

In Mierlo hebben we bij Cafe de Koffer een heerlijk kopje koffie en een cheescake gegeten. Daarna nog even in n Helmond wat winkels bekeken. Tijd om terug te gaan naar de auto. Bij de Cacaofabriek hebben we tenslotte prima gegeten.

 

Mijn rit in Cyclemeter!

Plaatsen: Helmond, Stipdonk, Hersel, Lierop, Someren, Trimpert, Mierlo

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén